Sluit menu
Spieren voor Spieren

BESTUUR VAN SV DEDEMSVAART TREEDT AF

Het voltallige bestuur van SV Dedemsvaart treedt op de algemene ledenvergadering van maandag 16 september 2019 af.
De leden van SV Dedemsvaart hebben zich donderdagavond 13 juni jl., tijdens de buitengewone ledenvergadering, in een duidelijke meerderheid uitgesproken voor een accommodatie met één kantine met één bar, één kassa, één keuken en één opslag van onder meer consumptiegoederen met een model voor de verrekening. Met ook twee bestuurskamers en één commissiekamer,
Het bestuur van SV Dedemsvaart heeft op voorhand laten weten de voorkeur te hebben voor de variant met een kantine, waarbij één deel altijd bij SCD ’83 in gebruik is, één deel altijd bij S.V. Dedemsvaart in gebruik is en een tussendeel dat altijd in gebruik is bij de club die ‘dienst’ heeft (gescheiden door een tussenwand) en met onder meer een gescheiden, zelfstandige exploitatie.
Het bestuur heeft de voorkeur voor dit ‘groeimodel’ uitgesproken op weg naar een betere samenwerking tussen beide verenigingen. Deze samenwerking is de afgelopen jaren allesbehalve optimaal gebleken. Daarnaast vindt het bestuur dat elke vereniging recht heeft op een eigen ruimte, ingericht voor haar eigen identiteit en sfeer. Zoals wij die als club nu ook al jaren hebben en zoals elke club die heeft in de gemeente. En terecht.
Nu de leden van S.V. Dedemsvaart anders hebben besloten, is het bestuur van mening dat het consequenties moet verbinden aan deze beslissing en geeft dan ook het mandaat terug aan de (leden van) de vereniging. Het huidige bestuur van S.V. Dedemsvaart blijft nog tot de algemene ledenvergadering van 16 september 2019 aan.
Er zal een nieuw bestuur moeten komen, dat het door de vergadering gekozen model zal moeten (laten) ontwikkelen. Alle Pijlman verwacht dat zich de komende weken nieuwe kandidaat- bestuursleden zullen melden, zodat deze in de algemene ledenvergadering in september kunnen worden gekozen.
Het bestuur zal de lopende zaken afhandelen en geen nieuwe initiatieven ontwikkelen. Ook zal het zorgdragen voor een correcte overdracht van kennis, documenten en archieven.
‘Een vereniging wordt gedragen door haar leden. Het is dan ook in het belang van de club dat wij ons mandaat inleveren,’ aldus voorzitter Alle Pijlman.
Informatie:
Alle Pijlman
T: 06 – 53 64 25 14

Ga naar het nieuwsoverzicht