Arnoud Rouwenhorst vertrekt aan het eind van het seizoen bij SV Dedemsvaart

Na vijf jaar vertrekt Arnoud Rouwenhorst aan het eind van dit seizoen als hoofdtrainer van SV Dedemsvaart. Rouwenhorst is in die periode erg succesvol geweest. In het seizoen 2015/2016 startte de samenwerking in de 4e klasse. Na twee promoties op rij speelt Dedemsvaart dit seizoen voor het derde jaar in de 2e klasse.

In het eerste jaar in de 2e klasse was Dedemsvaart zelfs dichtbij promotie naar de 1e klasse, maar was SC Stadspark te sterk in de nacompetitie. Na een moeizame start van het huidige seizoen hopen zowel Dedemsvaart als Rouwenhorst dat de club zich kan handhaven in de 2e klasse K. ‘ Ik kijk terug op een aantal fantastische seizoenen bij deze club. Vooral de eerste drie seizoenen zijn heel succesvol geweest met een kampioenschap, promotie en het bereiken van de nacompetitie. Dit seizoen zijn we minder goed gestart, maar gezien de aanwezige kwaliteit ga ik er vanuit dat wij ons gaan handhaven. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om samen met de groep en de staf mijn periode hier op een waardige manier af te sluiten’.

In de aankomende tijd gaat het bestuur zich oriënteren op een nieuwe trainer voor het seizoen 2020/2021.