Bericht van het bestuur

Beste leden,

Als bestuur van SV Dedemsvaart willen wij jullie een gelukkig en gezond 2021 toewensen. Wij wensen dat wij spoedig weer kunnen genieten van voetbalwedstrijden in en rondom het veld.

Door de bekende Corona maatregelen zal de traditionele nieuwjaarsreceptie niet gehouden worden. Wij zijn toch van mening dat het belangrijk is om als bestuur een visie te geven op het nieuwe jaar. Dit vinden wij belangrijk omdat de komende jaren het voetbal in Dedemsvaart verschillende ontwikkelingen gaat doormaken. Wij gaan deze visie op het voetbal in Dedemsvaart samen met het bestuur van SCD’83 nader toelichten.

Wij nodigen jullie uit om digitaal deel te nemen aan deze nieuwjaarstoespraak op zaterdagavond9 januari 2021 om19:00 uur.

Deze toespraak is te volgen via de link:https://www.twitch.tv/voetbalindedemsvaart

Als je deze link aanklikt rond 19:00 uur is de toespraak live te volgen via je telefoon of je computer.

Nogmaals veel gezondheid en de beste wensen voor 2021,

Het bestuur van SV Dedemsvaart.