Buitengewone algemene ledenvergadering

DAG EN DATUM: donderdag 13 juni 2019
PLAATS: clubgebouw op de “Boekweit”
AANVANG: 20.30 uur

Beste leden van SV Dedemsvaart,

De buitengewone ledenvergadering is belangrijk ivm de toekomst van SV Dedemsvaart. Het is van belang dat je komt. Je hoeft de agenda maar te zien om te weten hoe belangrijk die is. Daarom worden jullie allen van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn om je stem te laten horen of je stem te laten zien bij de stemming. Wij hopen je dan te zien.

Het bestuur van SV Dedemsvaart

Rutger Postma, secretaris

Let op:
Kun je als lid niet aanwezig zijn op de vergadering en wil je wel je mening kenbaar maken, dan kun je iemand anders machtigen om jouw stem uit te brengen. Een briefje, met datum, in de trant van: Jan Speelman machtigt Klaas Clubman op de vergadering van de 13e juni zijn stem uit te brengen. Het briefje ondertekenen. Een aanwezige mag in totaal maar twee stemmen uitbrengen.
Bekijk hier de uitnodiging