Corona maatregelen sportpark De Boekweit

Beste voetballiefhebbers,

Zoals jullie ongetwijfeld vernomen hebben, zijn er nieuwe corona maatregelen van kracht op ons Sportpark de Boekweit. Dit alles om verspreiding van het corona virus tegen te gaan.
Wij als voetballers kunnen blijven voetballen maar helaas zonder de aanmoediging van ouders en/of toeschouwers. Dat maakt het zeker minder leuk, voetbal is emotie en spanning en op deze wijze wordt het steeds meer functioneel sporten.
Naast geen publiek gaat ook de kantine dicht. Het rustig nazitten en napraten onder genot van een cola of een bier is niet mogelijk de komende weken.

BELANGRIJK voor de jeugd tot 18 jaar:

Bij UITwedstrijden mogen de ouders die moeten rijden met het JVC-team wel op het sportpark van de tegenstander aanwezig zijn als begeleiding van het betreffende team.

Voor voetbal op Sportpark de Boekweit is het alleen toegankelijk voor spelers en begeleiding en enkele genodigden.
Er zal geen veldwacht aanwezig zijn maar we zullen steekproefsgewijs controleren of de regels worden nageleefd.
Ook Handhaving vanuit de gemeente kan controleren. Overtredingen kunnen dan beboet worden. De besturen van de voetbalverenigingen zijn van mening dat je in eerste instantie zelf verantwoordelijk bent!

In de link van het NOC NSF is een uitleg wat in specifieke situaties de regels zijn. Zie hiervoor de volgende link:

Indien er toch nog vragen zijn, verzoeken wij u contact op te nemen met de begeleiding van het team waarin u(w kind) speelt, dan wel met de technische begeleiding van JVC Dedemsvaart.

Iedereen hartelijk dank voor de medewerking en het begrip.

Alleen samen krijgen we Corona onder controle!

Namens de voetbalverenigingen:

JVC DEDEMSVAART-Michael de Vries