Corona Protocol SV Dedemsvaart

Beste leden van SV Dedemsvaart,

Het voetbalseizoen gaat weer van start! We kunnen gelukkig binnen de lijnen zonder beperkingen weer voetballen. Wij hopen als bestuur dat we hier met ons allen in en rond het veld weer van kunnen genieten.

Ter aanvulling op onze eerdere berichtgeving van vorige week, willen wij als bestuur van SV Dedemsvaart nog graag het volgende met jullie delen.

Dit met de insteek om zo veilig mogelijk met elkaar door deze Coronaperiode te komen en toch gebruik te kunnen maken van ons sportpark om het fantastische voetbalspelletje te kunnen spelen.

De belangrijkste regels zijn als volgt:

• Gebruik je gezond verstand
  • Blijf thuis als je klachten hebt en laat je testen
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak; dit geldt voor IEDEREEN!
  • Houd voldoende afstand en vermijd drukte
  • Was vaak de handen; zeker ook voor en na bezoek aan het sportpark
  • Schud geen handen

In de kantine/terras gelden de volgende regels:

• Desinfecteer je handen bij binnenkomst en na toiletbezoek

Hiervoor worden hygiënezuilen bij de in- en uitgang van de kantine geplaatst.

• Volg de aangegeven routes (ingang via de binnentrap en uitgang via de buitentrap vanaf het terras)
  • Houd 1,5 meter afstand (18+) (voor gezinsleden niet van toepassing)
  • Verander de indeling van de kantine en de tafels op het terras niet (geen groepen vormen)
  • In de kantine en op het terras zijn alleen zitplaatsen beschikbaar

Als je niet kan zitten, dan kan je niet in de kantine je consumpties nuttigen.

• Betaal zoveel mogelijk met de pin
  • De consumpties zelf ophalen (maar dit is al gebruikelijk in onze kantine)

Eén kant van de bar is afhaal- en ophaalpunt; aan de andere kant is er ruimte voor betalen.

Hou ook hier weer rekening met de 1,5m afstand.

Kleedkamers

• Houd 1,5 meter afstand (18+) (voor gezinsleden niet van toepassing)

Dit betekent dus spreiding over meerdere kleedkamers bij grotere groepen

• Er kunnen de komende periode geen wedstrijdbesprekingen plaatsvinden in de kleedkamers, maar ook niet in de commissiekamer en/of bestuurskamer. Ook hier zijn we gebonden aan de 1,5 meter regel.

We verzoeken eenieder dringend om je aan deze regels te houden! Wij als bestuur dan wel de vrijwilligers in de bar hebben geen zin om politieagentje te spelen. We gaan uit van de gezamenlijke verantwoordelijkheid. Bij het niet houden aan de regels ligt de verantwoordelijkheid en eventuele gevolgen als eerste bij jezelf!

Omdat de officiële competities nog moeten beginnen, kunnen er nog aanvullende zaken gaan spelen. Houd hiervoor de website in de gaten.

Laten we ons samen houden aan de richtlijnen; samen zijn we sterk!

Wij wensen iedereen veel voetbalplezier!

Het bestuur van SV Dedemsvaart