Sluit menu
Spieren voor Spieren

Danny Kuiper weer terug op het oude nest

Na een seizoen bij Hoogeveen zaterdag keert Danny Kuiper weer terug bij Dedemsvaart. De 29- jarige aanvaller speelde hiervoor ook al vier seizoenen in Dedemsvaart. In die periode scoorde Kuiper 54 doelpunten.

Kuiper zal ook deel uitmaken van de zaalploeg dat is gepromoveerd naar de Topklasse. Vanwege het stoppen van Reamon Knol, Rutger Postma en Dilan van Bree is de komst van Danny meer dan welkom.

Kuiper kijkt er naar uit om terug te keren op De Boekweit: ‘ Ik heb altijd met veel plezier gespeeld bij Dedemsvaart. De contacten zijn altijd goed gebleven met de spelers en supporters. Hopelijk kunnen we er samen een succesvol seizoen van maken’.

Naast de terugkeer van Kuiper, stroomt Bram Sieljes door vanuit de jeugd. Hij gaat zijn best doen om een basisplaats af te dwingen onder de nieuwe hoofdtrainer Paul Kloosterman. Ook Mathijs van Duren gaat na een jaar in het tweede elftal weer proberen aan te haken bij de hoofdmacht.

Naast het stoppen van Knol, Postma en Van Bree is ook Dominique Wiffers aankomend seizoen niet beschikbaar. Hij wordt geopereerd aan zijn voorste kruisband.

Ga naar het nieuwsoverzicht