Hofman en Pater keren terug bij Dedemsvaart

Met ingang van het seizoen 2017/2018 keren er twee spelers terug op het oude nest.Nick Hofman en Patrick Pater hebben toegezegd volgend seizoen graag deel uit te maken van de selectie, onder leiding van oefenmeester Arnoud Rouwenhorst.
Patrick Pater (24) komt over van HZVV. Na een avontuur van een seizoen heeft hij besloten om weer bij Dedemsvaart te gaan voetballen. De pijlsnelle linkervleugelverdediger speelde in de eerste seizoenshelft alle wedstrijden, maar moet inmiddels geblesseerd toe kijken. Veranderende werkomstandigheden, in combinatie met het feit dat hij bij HZVV in het nieuwe seizoen drie keer zou moeten gaan trainen, hebben hem doen besluiten om voor Dedemsvaart te kiezen.
Ook Nick Hofman (20) keert na een seizoen weer terug. Hij komt over van zustervereniging SCD’83. De multifunctionele linksbenige speler heeft vanwege zijn werk bij defensie gekozen om weer terug te keren bij Dedemsvaart. De trainingsdagen bij SCD’83 waren voor hem lastig te combineren.
Het bestuur is erg content met de terugkeer van Hofman en Pater. ‘Beide spelers zijn kind aan huis bij de club en het doet ons goed dat zij ervoor gekozen hebben om volgend seizoen weer bij ons terug te keren’, aldus Patrick Vos namens het bestuur.