Houthandel van Deuveren shirtsponsor S.V. Dedemsvaart 6.

S.V. Dedemsvaart heeft er vanaf het seizoen 2020 – 2021 een team van formaat bij. Grote namen als Ruben Klinkenberg, Jasper Hendriks, Jacco Pranger, Marco Koopman, Rutger Postma, Aydin Göksen, Jelle Timmerman, Rick Eggen en Thijs Iliohan gaan in dit nieuwe team voor het kampioenschap voor de oranje blauwe brigade. Jeroen Zwiep, spelend lid van het sterrenensemble, is mede-eigenaar van Houthandel van Deuveren. Houthandel van Deuveren was begin 2018 het tweede officiële enthousiaste lid van het nieuw opgerichte Businessclub Dedemsvaart in de vorm van een gouden pakket. Jeroen gaf vanaf het prille begin al aan: ‘Een mooi gezamenlijk initiatief vanuit de voetbalverenigingen om zo het voetbal in Dedemsvaart naar een hoger niveau te tillen’.

Businessclub Dedemsvaart is een groot succes gebleken met veel positieve exposure voor voetballend Dedemsvaart en daarom is de shirtsponsoring van alle drie de verenigingen inmiddels ook aan de portefeuille toegevoegd. Na 3 jaar gaat Houthandel van Deuveren hun ruime bijdrage dan ook op een andere manier invulling geven en wordt trotse shirtsponsor van het nieuwe zesde elftal van S.V. Dedemsvaart.

Jeroen Zwiep: ‘we hebben een leuk elftal met goede spelers en een gezellige derde helft. Wij van Houthandel van Deuveren dragen graag ons steentje bij om dit team er netjes en verzorgd bij te laten lopen. En uiteraard is het mooi dat ik zelf in dit team voetbal met ons eigen bedrijf op het shirt’.

Guido van Zijl: ‘het is goed om te zien dat er vanuit de elftallen zelf pro-actief naar sponsoren wordt gezocht. Wij zijn dan ook erg blij dat Houthandel van Deuveren zijn contract met Businessclub Dedemsvaart met 3 jaar heeft verlengd maar ditmaal als shirtsponsor van S.V. Dedemsvaart 6. We zien dan ook uit naar een vruchtbare en succesvolle samenwerking’.

Houthandel van Deuveren heeft een zeer uitgebreid assortiment voor zowel particulieren, als zzp’er en bedrijven in tuinhout, balkhout, plaat-en isolatiemateriaal, etc. Daarnaast kunnen klanten ook terecht voor verf, beits, bevestigingsmaterialen en andere ijzerwaren in de kleine shop op het terrein aan de Wisseling. Naast materialen beschikt van Deuveren ook over een werkplaats waarin diverse soorten zaag-, schaaf- en freesmachines staan. Ook het maken van kozijnen, kasten, badkamermeubels, eiken tafelbladen of eiken tafels in ieder gewenste maat gebeurt in de werkplaats aan de Wisseling.

Voor meer informatie over Houthandel van Deuveren zie www.houthandelvandeuveren.nl.

Guido van Zijl van Businessclub Dedemsvaart overhandigde Jeroen Zwiep van Houthandel van Deuveren een mooie welverdiende bos bloemen.