Jumbo voetbalplaatjes

Beste spelers, speelsters, ouders en verzorgers,
SV Dedemsvaart, SCD´ 83 & JVC Dedemsvaart willen, in samenwerking met Jumbo Joosten, een leuke actie op touw zetten, namelijk een voetbalplaatjesactie.

Al onze spelende leden op de foto, dat is de bedoeling. Iedereen gaat hiermee vast akkoord, maar om hier zeker van te zijn hebben we jouw handtekening nodig. Leden die 18 jaar en ouder zijn, moeten zelf hun handtekening voor akkoord zetten. Als je jonger bent dan 18 jaar, dan moet je ouder of verzorger tekenen. Van de gemaakte foto’s worden stickers gemaakt. Van een aantal leden wordt de foto ook gebruikt om er een prachtige poster van te maken voor de aankleding van de supermarkt, de voetbalkantine en eventuele andere promotionele doeleinden, wel alleen geldend voor deze actie.
Wanneer zijn de fotosessies?
Op 3, 4, 10 en 11 september zullen de fotosessies gehouden worden. Wanneer en waar moet je op de foto? De planning volgt nog.
Voor meer informatie zie bijlage.