Kantineregeling op zaterdag tussen SCD’83 en SV Dedemsvaart.

Zaterdag SCD’83

Op de zaterdag dat het 1e elftal van SCD’83 een thuiswedstrijd speelt heeft SCD’83 de kantine de gehele dag geopend. Op deze zaterdag is de kantine van SVD de gehele dag gesloten.

Zaterdag SV Dedemsvaart:

Op zaterdag van SV Dedemsvaart is de kantine open van 07:45 uur tot 13:00 uur.

De SCD’83 kantine gaat op die zaterdagen open vanaf 12:30 uur.

Vertrekkende senioren elftallen van SCD’83 mogen voor dit tijdstip gebruik maken van het clubhuis van SCD’83. De kantine en de toegangsdeuren blijven, voor overig publiek, tot 12:30 uur gesloten.

Evaluatie:
In augustus van dit jaar vindt er een evaluatie van bovenstaande regeling plaats. Bij het opstellen van de planning staat een evenwichtige verdeling van de zaterdagen voorop.

Kantine aanduiding: borden verwijzen naar de in gebruik zijnde kantine.

SCD’83 en SV Dedemsvaart zijn onderling een bedragtegen finale kwijting overeengekomen waarmee een vergoeding voor zowel het verleden als voor de periode tot aan de nieuwbouw wordt gegeven.

Bestuur SCD’83
Bestuur SV Dedemsvaart