Ledenraadpleging SV Dedemsvaart

Waar staat SV Dedemsvaart voor en waar willen we met ons allen naar toe?

Zo maar enkele vragen, die wij ons als bestuur stellen en waarvoor we graag een beroep doen op onze leden. Immers samen vormen we de vereniging SV Dedemsvaart,

Om te weten te komen hoe jullie als leden denken over zaken, die binnen onze vereniging spelen of kunnen gaan spelen, organiseren wij op maandag 30 november a.s. vanaf 19.30 uur een ledenraadpleging. Deze raadpleging gaan we net als onze ledenvergadering online houden.

Voor deze avond kiezen we voor een soortgelijke opzet als bij de Pubquiz, die eerder dit jaar is georganiseerd.

Aan de hand van een aantal thema’s, zal er per thema een korte inleiding worden verzorgd door een spreker, waarna wij vervolgens online stellingen aan jullie voorleggen. Tijdens de avond worden jullie hier verder in meegenomen, maar hou in ieder geval je mobiele telefoon bij de hand ;).

Het moge duidelijk zijn, dat wij rekenen op een grote deelname. Ons streven is minimaal 150 deelnemers bij elkaar te krijgen. Dat zou een deelname van ongeveer 25% van onze leden zijn.

Omdat we streven naar een brede afspiegeling van al onze leden (zowel spelend als niet-spelend), zullen wij tijdens de avond enkele leuke prijzen verloten. Voor spelende leden hebben wij als uitgangspunt deelname vanaf 15 jaar genomen, maar het staat vanzelfsprekend ook jongere leden vrij om deel te nemen.

De uitkomsten van de stellingen zijn voor ons als bestuur input voor het beleid voor de komende 5 jaar.

Wij rekenen op jullie deelname!!

Wat moet je doen?

Geef je naam en 06-nummer door via een mail naar:

svdbestuur@outlook.com