Opening seizoen 2020-2021

Aankomende zondag start de selectie met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Paul Kloosterman start de groep om 11.00 uur met trainen. Ook het tweede elftal start zondag. Beide selecties trainen gezamenlijk in de beginperiode.

Na het vertrek van Tonny Hulleman als trainer van het tweede elftal, heeft de club een waardige opvolger weten te contracteren. Tristan Breukelman staat aankomend seizoen voor de groep. De Dedemsvaartse oefenmeester traint al jarenlang ASC’62 2 en combineert dit dus nu met het trainen van Dedemsvaart 2.

Op dinsdag 18 augustus speelt Dedemsvaart de eerste oefenwedstrijd in en tegen Bruchterveld. De wedstrijd start om 20.00 uur. De 22e is Hoogeveen in Hoogeveen de tegenstander. Voor het tweede elftal zijn we nog op zoek naar geschikte oefenpartners.

Het bekertoernooi start voor beide ploegen op 29 en 30 augustus. Het eerste speelt tegen Den Ham, NEO en Columbia. SDOL 2, Heeten 2 en Wijhe 3 zijn de tegenstanders voor het tweede elftal.

Wellicht starten ook al andere teams op, waarbij het goed is te weten dat vooreerst alleen het kunstgrasveld en de trainingsvelden mogen worden gebruikt.

Wij zijn als bestuur nog druk bezig met het opstellen van een Coronaprotocol, maar we willen vooruitlopend hierop alvast even onderstaande punten aan de orde brengen:

• In zowel de kantine als op het terras is zitten verplicht. Door de 1,5m afstand zijn hierdoor minder stoelen/plekken beschikbaar dan normaal.
  • Indien de stoelen binnen bezet zijn, is er wellicht nog plek op het terras.
  • De tafels en stoelen niet verplaatsen: deze zijn bewust zo neergezet.

In de loop van volgende week verwachten wij met meer informatie te kunnen komen.

Laten we samen proberen ons aan de afstand van 1,5m te houden, welke dus zowel van toepassing is in de kantine, op het terras én in de kleedkamers.

Bestuur SV Dedemsvaart