Sluit menu
Spieren voor Spieren

Paul Kloosterman nieuwe hoofdtrainer van SV Dedemsvaart

Paul Kloosterman is met ingang van het seizoen 2020/2021 de nieuwe hoofdtrainer van Dedemsvaart. Hij volgt Arnoud Rouwenhorst op, die de afgelopen vijf seizoen de scepter zwaaide over de hoofdmacht. De 39-jarige oefenmeester komt over van Nieuw Heeten waar hij aan zijn tweede seizoen bezig is.

‘ Ik kijk er naar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan’, aldus Kloosterman. ‘ Dedemsvaart staat bekend als een mooie club, met een regionaal karakter en een talentvolle selectie met de nodige potentie. Daarnaast heb ik begrepen dat er ook veel gezelligheid is rondom de wedstrijden van het eerste elftal. Al met al genoeg ingrediënten om uit te kijken naar deze uitdaging’.

Kloosterman heeft als actief voetballer een rijke carrière gehad in de regionale amateurwereld. Zo speelde hij voor Rohda Raalte, Nunspeet, Be Quick, Alcides en als laatste bij SDOL uit zijn geboortedorp Luttenberg. In het dagelijks leven is hij financieringsspecialist bij Rabobank IJsseldelta in zijn woonplaats Zwolle. Als trainer begon hij bij het tweede elftal van Lemelerveld en sinds het seizoen 2018/2019 is hij de eindverantwoordelijke bij Nieuw Heeten. Die club bezet momenteel de 3e plaats in de 4e klasse.

 

Ga naar het nieuwsoverzicht