RETO Hulleman trotse nieuwe hoofdsponsor S.V. Dedemsvaart zaal 1!

Het eerste elftal van de zaalvoetbaltak van S.V. Dedemsvaart heeft vanaf het seizoen 2020 – 2021 een nieuwe hoofdsponsor! Dit seizoen is de oranje blauwe formatie van succescoach Richard Kerkdijk voor het eerst in de geschiedenis te bewonderen in de topklasse. Een uitzonderlijke prestatie waar een sponsor van formaat bij hoort, en dat is uitermate goed gelukt.

Na 4 trouwe dienstjaren als hoofdsponsor had Jan van Zijl van Mennink & van Zijl Installatietechniek aangegeven te willen stoppen vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd en de verkoop van zijn bedrijf. De succesvolle equipe kon dus op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Daarom prijkt vanaf het nieuwe seizoen vol trots RETO Hulleman op het shirt van S.V. Dedemsvaart Zaal 1.

Guido van Zijl, secretaris van Businessclub Dedemsvaart zegt er het volgende over: ‘We waren op zoek naar een bedrijf met Dedemsvaartse roots maar met bovenal feeling en liefde voor het zaalvoetbalspelletje. Dit was voor ons dit keer dan ook een gemakkelijke zoektocht. Tonny Hulleman is naast dat hij jarenlang trainer van het S.V. Dedemsvaart Protos Weering team is geweest ook een echte clubman met een hart voor zaalvoetbal. We zijn als Businessclub Dedemsvaart dan ook erg gelukkig dat we zo’n mooi bedrijf als hoofdsponsor mogen verwelkomen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.’

Tonny Hulleman: ‘Vanuit de familie Hulleman dragen we S.V. Dedemsvaart al jaren een warm hart toe. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van zaalvoetbal en speelt mijn zoon Daan sinds dit seizoen in het 1e elftal van de zaalvoetbaltak van de oranje blauwen. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren te genieten van mooi voetbal op hoog niveau met RETO Hulleman op het shirt.’

RETO Hulleman is sinds 15 april 2016 gevestigd aan de Markt 14 in Dedemsvaart en verzorgt inrichting op het gebied van op maat gemaakte schuifwandkasten. Verder leveren ze vele soorten vloerbedekking, zoals PVC vloeren, vinyl en zachte vloerbedekking. Vitrages en gordijnen behoren ook tot het assortiment. Voor buiten en binnen zonwering kan RETO Hulleman al uw wensen bespreekbaar maken en uitvoeren. Ze komen gratis opmeten bij de klant en verzorgen verder ook het plaatsen van de kasten, zonwering en het leggen van vloerbedekking. Gordijnen worden gratis op maat gemaakt. Met andere woorden:  Uw idee is RETO Hullemans uitdaging.

Al met al. RETO Hulleman denkt met u mee als het gaat om de inrichting van uw woning, bedrijf of kantoor. De levertijden kunnen zeer kort worden gehouden. De interactie met de klant vinden ze heel belangrijk. U heeft als klant al ideeën, RETO Hulleman laat de mogelijkheden zien en uiteindelijk zal de klant zelf beslissen wat hij of zij wil. Voor RETO Hulleman is het belangrijk dat de klant goed behandeld wordt, tevreden is en dat eventuele fouten direct hersteld worden. RETO Hulleman gaat voor kwaliteit, een goede service en een eerlijke prijs.

Voor meer informatie zie: www.retohulleman.nl.

Zojuist tekenden Tonny Hulleman en Guido van Zijl tevreden de driejarige overeenkomst tussen beide partijen.