Algemeen

Sponsoring binnen S.V. Dedemsvaart is onmisbaar voor de club. Voortdurend zijn wij als Commissie commerciële zaken op zoek naar interessante relaties, die via sponsoring iets toevoegen aan de vereniging. Wij koesteren onze onderlinge verhoudingen evenals een zakelijk akkoord, in de vorm van de sponsorovereenkomst. Ons doel is er ook op gericht om een breed financieel draagvlak in stand te houden. Hierdoor kunnen niet alleen selectieteams optimaal presteren, maar is er ook bij de recreatieve teams sprake van een fijne samenwerking binnen onze vereniging.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven kunt u per e-mail contact opnemen met Guido van Zijl van de Commissie Commerciële zaken van S.V. Dedemsvaart.