Uitnodiging ledenvergadering

De uitnodiging voor de ledenvergadering is per mail gestuurd. Mocht u deze niet ontvangen hebben, dan graag even een mailtje sturen naar: svdbestuur@outlook.com

Beste Leden,

Als bestuur van SV Dedemsvaart willen wij jullie uitnodigen voor de digitale ledenvergadering op maandag 26 oktober 2020 om 20:00 uur.

Het was een lastige afweging om te bepalen hoe en wanneer wij de ledenvergadering dit jaar wilden laten plaats vinden.

Uiteindelijk hebben we besloten om deze digitaal te houden.

Wij als nieuw bestuur willen ons verantwoorden over de zaken die afgelopen jaar gespeeld hebben. Uitstel is overwogen maar omdat er op dit moment geen zekerheid is wanneer een ledenvergadering fysiek in het clubhuis gehouden kan worden, is ervoor gekozen om deze digitaal te houden.

Wij willen jullie dan ook het volgende verzoeken te doen. Als je wil deelnemen aan deze ledenvergadering geef je vóór 20 oktober 2020 op via het mailadres:

secretaris@svdedemsvaart.nl.

Vermeld in deze mail:

• Naam;
  • Mailadres;
  • 06-nummer.

Als je op voorhand een vraag hebt over het gevoerde beleid, stuur deze vraag dan mee. Dan zullen wij deze beantwoorden.

U ontvangt voor de ledenvergadering een link waarmee u kunt inloggen. Het digitale programma waar we gebruik van zullen maken, is goedgekeurd door het NOC` NSF teneinde op een juridisch juiste wijze een ledenvergadering te kunnen houden.