Uitnodiging voor digitale Algemene Ledenvergadering

Beste leden van SVD,

Wij nodigen u van harte uit voor een bijzondere digitale Algemene ledenvergadering op maandagavond 1 februari 2021 om 19.30 uur.

De agenda voor deze avond:

2. Ingekomen stukken

3. Het vormen van 1 prestatie elftal van de prestatieteams van SV Dedemsvaart en SCD’83

4. Een onderzoek naar de voorbereiding van een fusie tussen SV Dedemsvaart en SCD’83

5. Sluiting

Als bestuur zullen wij aan de leden van SV Dedemsvaart vragen om te stemmen over de bovengenoemde punten 3. en 4.

Als het goed is bent u over deze ontwikkelingen al geïnformeerd tijdens de nieuwjaarstoespraak van zaterdagavond 9 januari jl. Deze toespraak is te vinden op de website van SV Dedemsvaart. www.svdedemsvaart.nl

Als u vooraf vragen heeft over de agendapunten van de Algemene ledenvergadering dan kunt u die mailen naar svdbestuur@outlook.com

Wij zullen deze vragen dan op de vergadering zelf beantwoorden. Tijdens de vergadering is het ook mogelijk om vragen te stellen. Deze vragen dienen dan per chat te worden ingediend.

Procedure deelname
Om uw deelname kenbaar te maken, stuurt u uw emailadres en 06-nummer naar svdbestuur@outlook.com.

Per aangemeld emailadres kunnen maximaal twee stemmen worden toegekend. U dient dan ook de naam van de extra stemgerechtigde door te geven.

Bent u met meer dan twee leden in een gezin dan moet u zich afzonderlijk aanmelden met een tweede email adres, met daarin weer uw naam en 06-nummer, eventueel de naam van de extra stemgerechtigde.

Na de aanmelding krijgt u op maandag 1 februari een instructie over het digitaal vergaderen. In deze instructie staat een link vermeld. Als u op deze link klikt en u meldt zich aan, ontvangt u een code op u telefoon. Deze code dient u in te vullen. Daarna wordt u toegelaten tot de vergadering.

Meer informatie over hoe het online vergaderen in zijn werk gaat is te vinden op

Wij rekenen op uw (digitale) komst!

Het bestuur van SV Dedemsvaart