Vacature: trainer 1e elftal SV Dedemsvaart

Trainer 1e team SV Dedemsvaart.

SV Dedemsvaart, een dynamische 2e klasse zondag club, zoekt een ambitieuze trainer die samen met spelers en staf ervoor wil zorgen dat het 1e team stabiel in de 2e klasse blijft spelen.

Het is belangrijk dat hij de kwaliteiten van de spelende jeugd (A1 zaterdag) en het 2e elftal goed in het vizier houdt en volgt.

Van de trainer wordt verwacht dat hij op vakkundige wijze met zijn voetbalvisie gericht is op verzorgd en attractief voetbal. Daarnaast beschikt hij over goede sociale vaardigheden en ziet het belang in van goede communicatie met spelers, medische/technische staf, bestuur en de VAC (technische commissie).

De trainingsavonden zijn dinsdag- en donderdagavond, de wedstrijden zijn op zondag. Er wordt op gras- en kunstgrasveld getraind.

Tenminste twee keer per seizoen wordt een voortgangsgesprek met het bestuur en VAC  gehouden.

Salaris: Notk.

De sollicitatiebrief is tot 2 december 2019 te richten aan: het bestuur van SV Dedemsvaart, email: svdbestuur@outlook.com

Informatie: Patrick Vos VAC : 06-21544152