Vacature: Trainer 2e elftal

SV Dedemsvaart is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer voor het 2e elftal, uitkomend in de reserve 2e klasse.

Het 2e elftal bestaat uit groep van rond de 20 jonge spelers die afgelopen seizoen bovenin stonden en de 1 periode in de 2e klasse wonnen. Het doel voor komend seizoen is dan ook om met dit team door te promoveren naar de 1e klasse. Welke trainer voelt zich hiertoe uitgedaagd?De trainingen zijn op dinsdag en donderdag avond en is de wedstrijden op de zondag.

Taken:
Naast het trainen en coachen van het 2e team bevorderen van de doorontwikkeling van het 2e team naar het 1e team. Inpassen en door ontwikkelen van jeugdspelers die vanuit de jeugd van JVC Dedemsvaart naar de senioren doorstromen. Samen met de 1e trainer en de VAC (Voetbal adviescommissie) zorgen voor uitvoering van het technisch beleid van SV Dedemsvaart.
Samen met de begeleidingsstaf het maximale uit zijn spelersgroep haalt en spelers individueel beter maakt. Het bevorderen van het doorstromen van (jeugd)spelers naar de A-selectie;
Communiceert structureel met de hoofdtrainer A selectie, begeleiding van het 3e team en de technische commissie.

SV Dedemsvaart is een gezellige club met 7 senioren elftallen en het eerste team dat uitkomt in de 2e klasse. We beschikken over goede faciliteiten, zoals trainingsvelden, materialen, kleding en verzorging.

SV Dedemsvaart zoekt, een enthousiaste trainer die minimaal in het bezit van UEFA C / trainer-coach III. SV Dedemsvaart stimuleert de ontwikkeling van trainers. Naast een vergoeding zijn opleidingsmogelijkheden bespreekbaar. Wij zoeken iemand die beschikt over de competenties als: sociale vaardigheden, samenwerking en enige jaren ervaring als trainer.

Hebt u belangstelling voor deze functie?

Stuur dan uw motivatie en CV naar het bestuur van SV Dedemsvaart

svdbestuur@outlook.com.