Sluit menu
Spieren voor Spieren

Vier jeugdspelers versterken selectie SV Dedemsvaart

Vanuit de jeugdopleiding van JVC Dedemsvaart (samenwerking tussen SV Dedemsvaart en SCD’83) komen er vier spelers over naar de selectie van SV Dedemsvaart. Het gaat om Rob Bennink, Julian Brouwer, Robin van Dijk en Mike Hilberink.

Doelman Rob Bennink ( 17 jaar) heeft gedurende het seizoen al enige ervaring opgedaan in het tweede elftal. Ook is hij regelmatig reservekeeper bij het eerste elftal. Rob is sterk in een tegen een situaties en een goede lijnkeeper. Hij gaat komend seizoen de strijd aan met de huidige keepers uit de selectie voor een plaats onder de lat.

Julian Brouwer (18 jaar) is een snelle en felle verdediger. Brouwer speelt voornamelijk als linker en/ of rechtervleugelverdediger. Ook kan hij eventueel op het middenveld goed uit de voeten. Naast zijn verdedigende kwaliteiten is hij ook technisch een bekwame voetballer.

De derde speler die overkomt vanuit de O19 jeugd is Robin van Dijk (18 jaar) Deze linkspoot kan op meerdere posities goed uit de voeten. Zo speelt hij in de jeugd vaak linksback of linkshalf, maar hij speelt ook regelmatig als verdedigende middenvelder. Robin beschikt over een uitstekende traptechniek.

Mike Hilberink ( 18 jaar) maakte vorig jaar in een oefenwedstrijd al zijn debuut tegen Ruinen. Toen speelde Mike als verdediger. Inmiddels is hij door de trainer van O19, Nexhat Berisa, omgeturnd tot spits. Mike is fysiek sterk en heeft een neusje voor de goal ontwikkeld. Naast aanvallen kan Mike ook prima als centrale verdediger spelen.

Het doet het bestuur goed dat er weer vier talentvolle jeugdspelers de overstap maken naar de selectie op zondag en wenst hen aankomend seizoen heel veel succes.

Ga naar het nieuwsoverzicht