Sluit menu
Spieren voor Spieren

Meld je nu aan voor de Voetbalclinic PEC Zwolle

Voetbalclinic PEC Zwolle voor SV Dedemsvaart
SV Dedemsvaart bestaat 90 jaar en wil dat vieren. Daarom laten we op zaterdag 29 juni door PEC Zwolle een gratis voetbalclinic verzorgen voor alle jeugdleden vanaf 7 jaar tot en met 19 jaar van JVC Dedemsvaart. Iedere voetballer j/m is van harte welkom. Een voetbalclinic is een leerzame en gezellige voetbalactiviteit. PEC Zwolle zorgt met professionele begeleiders op het sportpark van SV Dedemsvaart voor verschillende voetbalspellen.
Je moet hierbij denken aan: partijspel, doelschieten, snelheidsmeter, diverse afwerkvormen en nog veel meer. Kortom een uitdagende en leerzame training voor voetballende jongens en meisjes. Dat wil je niet missen! Ook krijg je een consumptiekaart om wat eten, drinken en fruit te halen.
Doe je mee? Vast en zeker.
Wij willen graag weten wie er mee wil doen met deze clinic. Nadere berichten volgen hoe laat je er moet zijn. Graag vóór 16 juni aanmelden voor de fantastische afsluiting van het voetbalseizoen: je naam + je leeftijd. Meld je aan via het emailadres: clinic-svdedemsvaart@hotmail.com 

Tot ziens op 29 juni op “De Boekweit”. Wij rekenen op je!
Een sportieve groet van de commissie 90 jaar SV Dedemsvaart
 

Leiders, trainers en vaders/moeders,

Bij de clinic moeten groepjes voetballers m/j langs verschillende stations. Zie het uitgebreide bericht. Daarbij is begeleiding nodig. Wij doen een beroep op u om bereid te zijn een groepje te begeleiden.
De clinic duurt van 10 uur tot 16.00 uur. Als begeleider kunt u zich voor de hele dag opgeven, maar u kunt ook kiezen voor óf van 10.00 uur tot 13.00 uur óf van 13.00 uur tot 16.00 uur. Er zijn naar verwachting 15 tot 20 mensen nodig.
Mogen wij op u rekenen?
U zorgt er dan voor dat de voetballende jeugd een geweldige dag heeft. Zonder uw hulp zal dat niet lukken. U kunt zich aanmelden op clinic-svdedemsvaart@hotmail.com
Wilt u – als u zich opgeeft om te helpen – achter uw naam (bgl) zetten en de periode dat u wilt begeleiden, dan weten wij dat én hoe lang u zich voor de begeleiding opgeeft. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.
Een sportieve groet van de commissie 90 jaar SV Dedemsvaart

Ga naar het nieuwsoverzicht