Sluit menu
Spieren voor Spieren

WARMING-UP: Nog vijf duels te gaan, te beginnen met Stadskanaal uit

Nog vijf competitiewedstrijden te gaan en dan zit het seizoen 2018-2019 er weer op. Dedemsvaart speelt nog twee keer thuis (Lemelerveld en Asser Boys). Er er staan nog drie uitwedstrijden op het programma. Te beginnen zondag SC Stadskanaal uit en daarna uit naar Germanicus en op 19 mei reist Dedemsvaart naar Emmeloord.
 
De thuiswedstrijd tegen SC Stadskanaal werd 2 december 2018 met 5-3 gewonnen. Na amper 20 seconden tekende Jeffrey Bakker toen voor de 0-1. Bakker is clubtopscorer van Stadskanaal met 14 doelpunten. Dedemsvaart herpakte zich en liep uit naar 5-1. De Dedemsvaartse goals werden gescoord door Dennis Gras (2x), clubtopscorer Dilan van Bree (2x) en Vince van Dijk. Stadskanaal kwam nog terug tot 5-3, maar verder lieten de mannen van trainer Arnoud Rouwenhorst het niet komen.
 
SC Stadskanaal, al jarenlang de club van trainer Rick Slor, neemt de 6e plaats in met 36 punten uit 21 wedstrijden. Dedemsvaart scoorde in hetzelfde aantal wedstrijden acht punten minder en staat op plaats 8. Als die 8e positie tot het einde vastgehouden kan worden, dan heeft SV Dedemsvaart het dit seizoen goed gedaan. Zeker als je bedenkt dat de ziekenboeg dit seizoen vaak heel goed gevuld was.  
 
De wedstrijd op het sportpark van SC Stadskanaal begint om 14.00 uur en wordt geleid door de heer Bart Leistra.
 

Ga naar het nieuwsoverzicht