Sluit menu
Spieren voor Spieren

WARMING-UP: Voetbal, bbq en nog meer vermaak  

Aanstaande zondag wordt de 26e en laatste competitiewedstrijd gespeeld.  SV Dedemsvaart sluit het seizoen 2018-2019 af met een thuiswedstrijd tegen Asser Boys. De club uit Assen werd opgericht op 13 oktober 1919 en bestaat dit jaar dus honderd jaar. Met 16 uit 25 moeten de eeuweling echter nog vrezen voor rechtstreekse degradatie. SC Erica, de drager van de rode lantaarn, heeft slechts twee punten minder dan de Assenaren.
Na een mooi debuutjaar in de 2e klasse, eindigden de oranje blauwen dit jaar op de 9e plaats.  Bij voorbaat had menigeen voor die positie getekend.  Zeker na het vertrek van de Dedemsvaartse talenten Jim Veltmaat en Noah Schuurman naar hoofdklasser MSC en het vertrek van Ruben Klinkenberg die in zijn woonplaats bij Zwolle SV ging voetballen.
In Assen werd Dedemsvaart d.d. 14 oktober 2018 op een 2-0 nederlaag getrakteerd. Zondag kan SV Dedemsvaart zich revancheren voor die nederlaag. De wedstrijd op de Boekweit begint om 14.00 uur en staat onder leiding van de heer Henk Mulder.
Na de wedstrijd blijft het nog even gezellig op en nabij het dakterras.  De activiteitencommissie laat steekt de barbecue aan en de aanwezigen worden vermaakt door zanger Ronald Reinhart.  Kinderen kunnen zich uitleven op twee springkussens.  
Door Hans Heering

Ga naar het nieuwsoverzicht